top of page

Oefenen

Koningsdag 2019 (191).JPG

De Professoren- en Burgemeesterswijk stelt voor Koningsdag ieder jaar een Oranjeteam samen: samen met het bestuur van de wijkvereniging transformeren zij voor een dag de kruising van De Laat de Kanterstraat en de Cobestraat om tot het Oranjeplein. Meer informatie over de Professoren- en Burgemeesterswijk kunt u vinden op de website van de wijkvereniging.

Professoren- en Burgemeesterwijk

Koningsdag 2019 (270).JPG

Westerkwartier

In één van de ‘hofjes’ waar Leiden beroemd om is, organiseert buurt- en speeltuinvereniging Westerkwartier activiteiten voor de kinderen uit de buurt. Naast de speeltoestellen is het ‘speelhofje’ trots op een kweektuin die door de kinderen wordt onderhouden, en een Spetterplek.

Meer informatie over Westerkwartier is beschikbaar op de website.

Koningsdag 2019 (279).JPG

De wijkvereniging van ZuidWest 100 is naar eigen zeggen aanvankelijk opgezet als echte belangenvereniging van de huiseigenaren; op Koningsdag verzorgen zij echter vooral een gezellige dagen met diverse activiteiten.

Meer informatie over ZuidWest 100 is beschikbaar op de website.

Zuidwest 100

Koningsdag 2019 (142).JPG

Leiden Zuidwest - KZ Danaïden

Het terras is open vanaf 15:00.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jullie genieten van live-muziek door de Wildcards! Voor de kinderen staat er een springkussen klaar en uiteraard kunnen op het veld korfbalspelletjes gespeeld worden.

Locatie: Montgomerystraat 50, Leiden Zuidwest

bottom of page